Un britanic acuzat de pedofilie a adoptat un copil

Un britanic acuzat de pedofilie a adoptat un copil

Unui pedofil britanic i s-a permis să adopte un copil, în ciuda faptului că acesta abuzase în nenumărate rânduri mai mulţi băieţi cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, informează Daily Mail.

Eroarea s-a produs din vina funcţionarilor de la Consiliul Local din Kent, care nu au verificat identitatea bărbatului în vârstă de 50 de ani după ce acesta a trimis formularele de adopţie.

În urma unor analize mai amănunţite, funcţionarii au descoperit că bărbatul fusese autorul mai multor abuzuri sexuale asupra unor minori.

Magistraţii din Kent au criticat dur această eroare inacceptabiă, cerând Consiliului Local să îşi revizuiască urgent sistemul de protecţie a copiilor.

Pedofilul pe nume David Mason şi-a schimbat identitatea pentru a putea adopta un copil, el pretinzând în faţa autorităţilor că suferea de amnezie.

Bărbatul esta căutat în Scoţia pentru o serie de ofense sexuale. Acesta a fost arestat sub acuzaţiile de abuz sexual şi viol.

Ultima oră
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)
20:47 - ECDC avertizează: Nu călătoriţi în Mykonos, Santorini, Rhodos şi în alte 10 insule greceşti
20:35 - Intrarea în Germania, doar cu pașaport Covid din weekend. Berlinul ar urma să înăsprească condițiile de intrare în țară din cauza temerilor legate de valul 4
20:34 - CFR anunţă că şase din cele 13 vagoane răsturnate la Feteşti au fost ridicate
20:04 - Dosar penal pentru români veniți din Marea Britanie cu certificate Covid false. Fenomenul s-ar putea amplifica după ce și Grecia a intrat în zona roșie
20:00 - Grecia a intrat în zona roșie. Ce efect are decizia pentru turiștii români
19:51 - Mircea Hava: `Ghinea, du-te acasă`, ar trebui să îi spună premierul. Dacă portofoliul era la PNL și dacă ministrul ar fi discutat cu cei care știu ce înseamnă fondurile europene, altfel ar fi stat lucrurile pe PNRR (VIDEO)
19:49 - Un bărbat de 71 de ani din Iași, primul caz de pacient vaccinat care este în stare gravă după ce s-a infectat cu tulpina Delta
19:19 - Gigi Becali, reacție dură după eliminarea lui FCSB din Conference League: „Aici se vede bărbăția unei echipe de fotbal. O să dau vreo doi jucători afară”
19:14 - Premierul Florin Cîțu: Mă aștept ca, în următoarele zile, fiecare minstru să prezinte public execuția bugetară pentru ministerul pe care îl conduce