Un descendent al lui Vlad Țepeș candidează la președinția SUA

Un descendent al lui Vlad Țepeș candidează la președinția SUA
Un american în vârstă de 45 de ani, care se consideră descendentul direct al lui Vlad Țepeș, va candida la alegerile pentru președinția Statelor Unite din 2012, conform ABC. Jonathon “Țepeș” Sharkey crede...

Un american în vârstă de 45 de ani, care se consideră descendentul direct al lui Vlad Țepeș, va candida la alegerile pentru președinția Statelor Unite din 2012, conform ABC.

Jonathon “Țepeș” Sharkey crede că este descendentul direct al lui Vlad Țepeș și mai mult că este vampir.

Acesta a spus, într-o încercare de a îi convinge pe americani să îl aleagă, că anumiți criminali în loc să fie încarcerați ar trebui torturați și trași în țeapă.

“Vampirul” susține că bea sângele iubitelor sale de două ori pe săptămână.

Sharkey este convins că are șanse să câștige alegerile. “Oameni precum Sarah Palin au ușurat enorm această treabă”, a declarat candidatul.

Descendent al lui Țepeș, candidatură la Casa Albă

Ultima oră
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)