Un hoţ "politicos", condamnat la cinci ani de închisoare – VIDEO cu jaful!

Un hoţ "politicos", condamnat la cinci ani de închisoare - VIDEO cu jaful!
Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost condamnat la 5 ani de închisoare după ce a jefuit o benzinărie la începutul anului, informează The New York Times. Gregory Paul Hess a folosit un pistol de jucărie, dar...

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost condamnat la 5 ani de închisoare după ce a jefuit o benzinărie la începutul anului, informează The New York Times.

Gregory Paul Hess a folosit un pistol de jucărie, dar fapta sa este surprinzătoare prin felul în care i s-a adresat vânzătorului.

“Aţi putea să mă ajutaţi cu ceva? Puteţi să goliţi casa, vă rog?”, s-a adresat Hess casierului, vorbele sale aducându-i celebritatea şi renumele de “hoţul politicos”.

Camerele de supraveghere au reţinut însă şi motivaţia din spatele acestui act: disperarea lui Hess, care avea probleme financiare, şi, după cum singur a declarat, “ o ipotecă şi copii de hrănit.” 

Mai mult decât atât, Hess i-a promis vânzătorului că îi va înapoia banii de îndată ce se va pune pe picioare. Înainte de a goli casa banii, vânzătorul i-a explicat lui Hess gravitatea faptei sale. La final, ce-i doi s-au despărţit ca doi prieteni cu un “Doamne ajută!”.

În afară de acest incident, Hess mai are la activ cinci bănci jefuite, unul dintre principalele motive pentru care nu s-a mai putut angaja.

“Ştiu că am făcut un lucru rău, dar am făcut-o. Merit ce am primit”, a declarat Hess la pronunţarea sentinţei.

Cel mai „politicos” jaf al tuturor timpurilor

Ultima oră
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină