Un joc pe calculator reproduce operaţiunea în care a fost ucis Osama bin Laden

Un joc pe calculator reproduce operaţiunea în care a fost ucis Osama bin Laden

Un joc pe calculator care reproduce operaţiunea în care a fost ucis Osama bin Laden a fost creat la aproape o săptămână după uciderea liderului al-Qaida într-un raid american, informează publicaţia online The Sun.

Jocul reproduce locul în care se adăpostea fostul lider al-Qaida, jucătorii potând folosi replici ale elicopterelor militare americane Black Hawk, folosite de trupele Seals în realitate în cursul operaţiunii din Pakistan.

Jocul KumaWar a fost creat rapid pentru a se adapta noilor evoluţii din războiul împotriva terorismului.

Potrivit scenariului jocului, Osama bin Laden este atacat de trupele speciale americane, iar jucătorii pot ţinti cu arme de foc capul şi pieptul liderului al-Qaida. Episodul 107 al jocului a fost introdus într-o versiune nouă a unui joc care exista deja de şapte ani.

Ultima oră
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)
13:59 - Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”