"Un Pont pe Zi": Recomandări pentru pariori privind meciurile de miercuri din Liga Campionilor (VIDEO)

"Un Pont pe Zi": Recomandări pentru pariori privind meciurile de miercuri din Liga Campionilor (VIDEO)

Dan Bâra și Sabin Pîrvan au vorbit în ediția de marți noapte a emisiunii "Un Pont pe Zi" despre meciurile de miercuri din Liga Campionilor. Cei doi au comentat cotele oferite de agenții și au oferit mai multe ponturi pentru cei care vor paria.

Pentru meciul dintre Bayern Munchen și Real Madrid din sferturile Ligii Campionilor, pontul oferit de cei doi pariorilor este faptul că ambele echipe vor marca. Acest pariu are o cotă de 1.63.

Un alt meci care va avea loc miercuri seară în sferturile Ligii Campionilor este cel dintre Leicester și Atletico Madrid. Pontul oferit de Dan Bâra și Sabin Pîrvan a fost că se vor marca sub 1.5 goluri în prima repriză, pont ce are o cotă de 1.42.

Tot în ediția de marți noaptea, cei doi au comentat și cotele oferite de agențiile de pariuri pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1, dar și cele din play-out.

Înregistrarea integrală a emisiunii "Un Pont pe Zi" din 11 aprilie

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Urmăriți B1TV.ro și pe