Un român în vârstă de 28 de ani a fost arestat în Olanda după ce a fost prins cu droguri de peste 190 de milioane de euro

Un român în vârstă de 28 de ani a fost arestat în Olanda după ce a fost prins cu droguri de peste 190 de milioane de euro
Sursa Foto: Parchetul Rotterdam

După un pont în apropiere de Barendrecht, poliția și autoritățile vamale au găsit 1.822 de kilograme de cocaină într-un camion condus de un român, cu plăcuțele de înmatriculare belgiene.

Român cu droguri de peste 190 de milioane de euro în camion prins în Olanda

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost arestat în Olanda, după ce autoritățile i-au descoperit aproape 2 tone de cocaină în camion, la sfârșitul săptămânii trecute.

În momentul în care ofițerii au deschis containerul camionului, în jurul orei 6.00, sute de blocuri de cocaină au căzut din interior. Poliția a trecut la cercetări mai amănunțite, iar „Echipa de Asistență Specială” a Vămii a fost chemată imediat la fața locului, pentru a asigura zona.

Procuratura a estimat că, pe stradă, valoarea drogurilor este de peste 190 de milioane de euro.

De asemenea, Procuratura Publică Rotterdam a transmis că aceasta este cea mai mare captură de droguri din acest an. Românul a fost arestat și va fi trimis în judecată astăzi.

Ancheta în acest caz este abia la început, autoritățile încercând să stabilească proveniența drogurilor și să descopere toată rețeaua, pentru că se presupune că românul este doar un pion în toată operațiunea, potrivit digi24.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe