Un tânăr a încercat să răpească o fetiță de 10 ani de lângă școală. Ce s-a întâmplat după ce părinții l-au recunoscut la TV

Un tânăr a încercat să răpească o fetiță de 10 ani de lângă școală. Ce s-a întâmplat după ce părinții l-au recunoscut la TV
Foto: pixabay.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Colorado a încercat să răpească o fetiță de 10 ani, de lângă școala la care învăța. Diego James Gettler a fost arestat după ce părinții săi au mers la poliție și au declarat că l-au recunoscut din pozele făcute publice.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor după ce fetița le-a povestit cele întâmplate. Ea a fost lăsată la școală în acea dimineață de mama ei și că stătea la câțiva pași de clădire atunci când un bărbat s-a apropiat de ea și a întrebat-o dacă merge la școală, scrie independent.

Acesta ar fi mers în spatele ei, ar fi urcat pe scări, apoi s-a întors și s-a apropiat de ea. „Bărbatul a făcut-o să se simtă ciudat, așa că s-a ridicat și a mers în spatele scărilor. El a prins-o atunci, punându-și brațele în jurul ei”, a spus un ofițer.

Documentele de arestare susțineau că fata a țipat și Gettler a încercat să-și acopere gura cu mâna.

Ea s-a luptat și a reușit să dea jos o mască pe care o purta, gest care se pare că l-a „speriat” și l-a făcut să fugă.

Gettler a fost surprins de o cameră alergând înapoi la mașina lui după incident, intrând pe ușa din partea pasagerului și plecând.

Mai târziu, în aceeași zi, poliția a lansat fotografii de pe camera de supraveghere în care Gettler se întorcea la mașină după presupusa tentativă de răpire.

Imaginile au ajuns la părinții săi, care au recunoscut mașina și fiul lor și au informat poliția din Thornton cu privire la identitatea lui.

Urmăriți B1TV.ro și pe