Valet român, acuzat de răpirea şi ameninţarea unei starlete din New York

Valet român, acuzat de răpirea şi ameninţarea unei starlete din New York
Un fost valet român, al Annei Bass, o personă publică din Manhattan, este acuzat de răpirea femeii şi a iubitului acesteia, şi de injectarea unui lichid, despre care le-a spus că este un virus mortal, relatează...

Un fost valet român, al Annei Bass, o personă publică din Manhattan, este acuzat de răpirea femeii şi a iubitului acesteia, şi de injectarea unui lichid, despre care le-a spus că este un virus mortal, relatează NY Daily News.

Emanuel Nicolescu, de 32 de ani, a fost adus joi, în faţa instanţei federale din Bridgeport, sub acuzaţiile de conspiraţie în vederea obţinerii de bani. Românul a pledat nevinovat în acest caz bizar, în care este acuzat că a pătruns în vila fostei şefe, Anne Bass, în aprilie 2007.

Fosta soţie a miliardarului om de afaceri Sid Bass şi iubitul acesteai, artistul Julian Lethbridge, au fost legaţi la ochi, bătuţi şi injectatţi cu un lichid albastru, despre care li s-a spus că este un virus mortal.

Procurorii federali au spus că în timpul celor 12 ore de persecuţii, Nicolescu şi alţi doi bărbaţi, au încercat să o convingă pe Anne Bass să semneze un cec de 8,5 milioane de euro, în schimbul antidotului.

Starleta, care a primit 150 de milioane de dolari în urma divorţului de Sid Bass, a refuzat să plătească , iar şantajiştii au plecat cu mâna goală.

Avocatul femeii de 68 de ani, a cerut instanţei să îl ţină ănchis pe Nicolescu, spunând că “este singura modalitate prin care putem asigura siguranţa victimelor”.

Emanuel Nicolescu   a lucrat ca valet pentru Anne Bass, dar a fost concediat cu căteva luni înainte de incident. El va rămâne inchis până la sfârşitul procesului, judecâtorul refuzându-i cererea pentru cauţiunea de 850.000 de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe