Video şocant! Persoană fără adăpost arsă de vie în Moscova

Video şocant! Persoană fără adăpost arsă de vie în Moscova
Un bărbat din Moscova a fost arestat sub suspiciunea că ar fi dat foc unei persoane fără adăpost care dormea în blocul său. Rusul este bănuit că ar fi turnat benzină pe victima sa dându-i apoi foc. Suspectul ...

Un bărbat din Moscova a fost arestat sub suspiciunea că ar fi dat foc unei persoane fără adăpost care dormea în blocul său. Rusul este bănuit că ar fi turnat benzină pe victima sa dându-i apoi foc.

Suspectul în vârstă de 24 de ani şi-a văzut victima dormind în scara blocului moment în care a luat o canistră de benzină din maşina, a turnat-o pe aceasta şi i-a dat foc fără niciun resentiment, ducându-se apoi acasă să doarmă.

Autorităţile au descoperit a doua zi “cadavrul ars al unei persoane neidentificate”. Suspectul a fost arestat o zi mai târziu.

Motivul crimei pare a fi faptul că suspectul era deranjat de omul care dormea aprope în fiecare seară în scara blocului precum şi de mirosul acestuia.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost acuzat de omor deosebit de grav în prisma modului barbar în care a fost comisă crima şi ar putea fi închis pe viaţă.

Persoană fără adăpost incendiată în Moscova