Vladimir Putin a cântat la concertul de anexare din Piața Roșie: „Victoria va fi a noastră” (VIDEO)

Vladimir Putin a cântat la concertul de anexare din Piața Roșie: „Victoria va fi a noastră” (VIDEO)
Foto: captura de ecran

Președintele rus, Vladimir Putin, a cântat la concertul de anexare a celor 4 regiuni ucrainene. Acesta a susținut un discurs în fața mulțimii adunate pentru concertul în care a fost sărbătorită anexarea de către Rusia a regiunilor ucrainene Herson, Zaporojie, Lugansk şi Doneţk.

După mesaj, pe scenă, Vladimir Putin a cântat imnul Rusiei alături de artişti şi de liderii pro-ruşi ai celor patru regiuni, scrie spotmedia.ro.

Vladimir Putin a cântat la concertul din Piața Roșie

Întregul concert, cu tot cu discursul lui Putin, a fost transmis de televiziunea de stat din Rusia.

“Rusia nu deschide doar uşa pentru fraţii noştri şi surorile nostre, dar îşi deschide şi inima pentru ei. Bun venit acasă”, a spus Putin, potrivit bbc.com.

Putin, în fața mulțimii: „Victoria va fi a noastră”

“Dragi prieteni, vom face totul pentru a ne susţine fraţii şi surorile în Zaporojie şi Herson şi în Doneţk şi Lugansk. Vom face totul pentru a creşte nivelul de securitate în aceste teritorii pentru aceşti oameni. Vom face totul pentru a reface economia şi infrastructura, a construi şcoli, noi instituţii, spitale. Am devenit mai puternici pentru că suntem împreună. Deţinem adevărul. Şi adevărul înseamnă putere. Şi înseamnă victorie. Victoria va fi a noastră”, a mai declarat preşedintele rus, conform The Guardian.

Urmăriți B1TV.ro și pe