Vladimir Putin, într-un nou video de mascul „alfa”. Președintele rus a plecat în sălbăticie (VIDEO)

Vladimir Putin, într-un nou video de mascul „alfa. Președintele rus a plecat în sălbăticie (VIDEO)

La 68 de ani, Vladimir Putin continuă să-și întărească imaginea de mascul „alfa”. Pe posturile de televiziune din Rusia au fost transmise o serie de scene și fotografii cu președintele de la Kremlin în timp ce desfășura diverse activități în natură, în Siberia.

În filmul de 10 minute liderul de la Moscova este surprins în timp ce se plimbă în sălbăticie, în timpul vânătorii și la pescuit.

La un moment dat, Putin a ajuns într-o rezervație cu 600 de urși, o cifră „substanțială”, potrivit lui Putin. De asemenea, el și-a arătat încântarea când a întâlnit o turmă de cerbi roșii. Dacă ar participa la Jocurile Olimpice nimeni nu i-ar întrece, a glumit Putin. Mai apoi, președintele de la Kremlin a fost văzut în timp ce s-a făcut comod într-un cort, unde și-a petrecut noaptea.

În cadrul vizitei din Siberia, Vladimir Putin a fost însoțit de către Serghei Șoigu, ministrul Apărării.

Vladimir Putin, de neclintit

Vladimir Putin și-a obișnuit audiența cu activitățile sale atipice pentru un președinte, asociat în ziua de azi cu tipologia birocratului, mai degrabă sau chiar leadershipul feminin. În trecut, rusul a atras atenția după ce a făcut baie în gheață, după ce a călărit la bustul gol un cal, după ce a pescuit pești pe care i-a prins personal și după ce a făcut spectacol pe tatami.

Din punct de vedere politic, Vladimir Putin o duce destul de bine. Partidul Rusia Unită, apropiat de președinte, a înregistrat o victorie mare la alegerile parlamentare.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare