Yemen: Zeci de tone de alimente, distruse într-un incendiu

Yemen: Zeci de tone de alimente, distruse într-un incendiu

Zeci de tone de alimente, ce reprezentau ajutor umanitar, au ars într-un incendiu în portul Hodeida, unde erau depozitate de Programul Alimentar Mondial (PAM).

Un responsabil local din Hodeida a anunţat că aproape 50 de tone de mâncare a fost distrusă din patru depozite ale PAM, informează Hotnews.

Ministrul Administraţiei Locale, Abdel Raguib Fath, consideră că incendiul a fost provocat de rebelii care controlează Hodeida, cerând „pedepsirea autorilor acestei crime”.

Potrivit ONU, 22,2 milioane de oameni au nevoie de ajutor şi 8,4 milioane sunt în pragul foametei, după ce războiul i-a devastat, astfel că se află într-o situaţie de criză umatinară gravă.

Ultima oră
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)