Zuckerberg, replică FULGER pentru jurnaliştii de la New York Times: ‘Am un incredibil respect pentru Soros’

Zuckerberg, replică FULGER pentru jurnaliştii de la New York Times: 'Am un incredibil respect pentru Soros'

Mark Zuckerberg reacționează după ce jurnaliștii de la New York Times au publicat joi o investigație prin care scot la iveală faptul că Facebook ar fi plătit firma de PR Definers Public Affairs, care lucrează de obicei pentru republicani, pentru a discredita pe miliardarul ungur. (Detalii AICI)

”Am un incredibil respect pentru Soros”, a declarat Zuckerberg în timpul unei conferinţe de presă, în care s-a vorbit despre ancheta New York Times, scrie The Guardian

După cum spune ancheta, vârful acestui atac propagandistic ar fi fost atins în preajma alegerilor de la mijloculul mandatului, de pe 6 noiembrie. În aceleaşi ore şi Trump l-a atacat direct pe Soros considerându-l unul dintre regizorii caravanei migranţilor proveniţi din Honduras cu direcţia graniţa SUA .

Mark Zuckerberg neagă tot și spune că a încheiat colaborarea cu firma de PR.

„De îndată ce am aflat despre asta, am vorbit cu echipa noastră și nu mai lucrăm cu această firmă”, a adăugat el.

Soros a devenit ținta celor de la Facebook în condițiile în care miliardarul a criticat compania lui Zuckerberg în repetate rânduri.

Într-un discurs pe care l-a susținut la începutul acestui an la World Economic Forum, George Soros a afirmat că Facebook și Google sunt un grup monopolist periculos care nu face nimic pentru a proteja oamenii de efectele secundare ale activității lor.

Ultima oră
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă