Elon Musk, fondatorul SpaceX, oferă noi informații cu privire la colonizarea planetei Marte (VIDEO)

Elon Musk, fondatorul SpaceX, oferă noi informații cu privire la colonizarea planetei Marte (VIDEO)
foto: youtube.com

Luna trecută, firma SpaceX, deținută de Elon Musk, a dat mai multe detalii despre planurile ce au în vedere sistemul de transport interplanetar. Compania crede că acest sistem va ajuta oamenii să pătrundă pe planeta Marte, pe care o vom putea coloniza începând cu 2022.

Luni, directorul general al companiei, a răspuns pe Reddit mai multor întrebări despre proiectul lor ambițios și și-a expus mai multe idei interesante în legătură cu viitorul nostru, potrivit The Next Web.

Întrebat despre locuirea permanentă pe Marte, Musk a spus că oamenii vor putea supraviețui datorită unor domuri geodezice de pe suprafața planetei. Acestea vor fi realizate din geamuri de sticlă, fiind susținute de cadre din fibră de carbon. Fondatorul SpaceX a mai spus că niște tunele ar ajuta la construirea unei suprafețe mai mari de spațiu.

Musk a explicat că primul echipaj uman ce va locui pe Marte va fi alcătuit dintr-o duzină de oameni. Acest echipaj se va ocupa de construirea instalației și a sistemului de alimentare cu combustibil, astfel încât totul să fie pus la punct pentru pământenii care vor dori să ajungă pe Marte.

Acesta a mai declarat că speră să revină cu și mai multe detalii într-un an sau doi, după ce vor fi construite toate acestea.

Elon Musk, fondatorul SpaceX, oferă noi informații cu privire la colonizarea planetei Marte

#DIRECT_ONE_h8motg#

Tags: