Elon Musk a confirmat achiziționarea Twitter în valoare de 44 de miliarde de dolari

Elon Musk a confirmat achiziționarea Twitter în valoare de 44 de miliarde de dolari
Sursa Foto: Flickr.com

Elon Musk a declarat joi că este imposibil ca Twitter să devină un ,,infern” sub conducerea sa și că a făcut progrese în achiziționarea companiei de 44 de miliarde de dolari.

Libertatea de exprimare

Directorul general al Tesla a dedicat un tweet agenților de publicitate de la Twitter făcând public faptul că, deși vrea să încurajeze mai mult libertatea de exprimare din cadrul platformei, este de părere ,,că nu poate deveni un infern în care se poate spune orice fără consecințe”.

,,Platforma noastră trebuie să fie caldă și primitoare pentru toți, unde puteți alege experiența dorită în funcție de preferințele dumneavoastră, așa cum puteți alege, de exemplu, să vedeți filme sau să jucați jocuri video de la toate vârstele până la cele mature.”, a declarat miliardarul.

Excentricitatea noului șef

Cu o zi înainte de această declarație, personalul Twitter a fost surprins de Elon Musk care a intrat cărând a chiuvetă în sediul companiei de social media din San Francisco

Angajații Twitter și-au declarat pe platformă îngrijorarea față de noul șef, despre care se szonește că ar fi concediat trei sferturi din angajații companiei.

Twitter a scris într-un comunicat anonim de presă către Business Insider că cei 7.500 de angajați rămași sunt alarmați de volatilitatea CEO-ului Tesla.

Urmăriți B1TV.ro și pe