Facebook începe să testeze funcția NFT (FOTO)

Facebook începe să testeze funcția NFT (FOTO)
Facebook începe să testeze funcția NFT (FOTO). Sursa Foto: Flickr.com

Meta, cunoscută anterior ca Facebook, a început să lanseze o funcție non-fungible token (NFT), la doar o săptămână după ce directorul executiv Mark Zuckerberg a făcut public planul.

Caracteristica va fi deschisa inițial unui grup de creatori americani, similar cu modul în care compania a lansat NFT-urile pe Instagram în urmă cu o lună.

Facebook lansează funcția NFT

În postarea lui Zuckerberg de pe Facebook este specificat faptul că compania analizează NFT-urile cu realitate augumentată și NFT-uri 3D, folosind platforma software Spark AR a companiei.

Vestea a fost confirmată miercuri de managerul de produs Meta, Navdeep Singh, pe Twitter. Capturile de ecran distribuite de acesta arată că NFT-urile Facebook vor apărea într-o filă de „coleție digitală” din profilul unui utilizator.

NFT-urile au intrat prima dată în discuție în raport cu compania Meta în momentul în care a fost prezentată viziunea pentru metavers, unde vor exista mai multe tipuri de bunuri digitale, de la arta pe care o poți folosi pentru a-ți decora spațiile virtuale, pană la hainele virtuale ale personajului din metavers, potrivit TechCrunch.

Urmăriți B1TV.ro și pe