iPhone 15 ar putea avea o versiune Ultra? Nici nu s-a lansat bine iPhone 14, dar știm detalii despre alt model nou

iPhone 15 ar putea avea o versiune Ultra? Nici nu s-a lansat bine iPhone 14, dar știm detalii despre alt model nou
Foto: Captură video

Nici nu a debutat bine seria iPhone 14, că deja au început zvonurile şi scăpările cu privire la iPhone 15. În mod surprinzător Apple nu se mai mulţumeşte cu modele Pro şi Pro Max, trecând la Ultra, conform analistului Ming-Chi Kuo.

Se pare că întreaga linie iPhone 15 va include display Dynamic Island, ca la iPhone 14 Pro. Dynamic Island permite noi moduri de a interacționa cu iPhone-ul tău, prezentând un design care îmbină linia dintre hardware și software, adaptându-se în timp real pentru a afișa alerte, notificări și activități importante.

Beneficiile standardului Dynamic Island

Ross Young, într-un tweet postat de MacRumors, a spus că se așteaptă ca Apple să facă acest standard pe toate iPhone-urile din 2023. Compania își va păstra tehnologia de afișare ProMotion 120Hz exclusivă pentru variantele Pro, datorită lanțului de aprovizionare care „nu poate suporta” caracteristica pe modele mai accesibile.

Într-un tweet ulterior, Young a spus că Apple este mai probabil să introducă tehnologia la iPhone-uri mai puțin costisitoare în 2024.

Unele aplicații folosesc deja standardul Dynamic Island pentru funcții distractive. Dezvoltarea acestora pe fiecare iPhone ar încuraja dezvoltatorii să profite de această funcție, notează PlayTech.

Ce funcții va avea iPhone 15

Odată ce iOS 16.1 va ajunge la sfârșitul acestui an, Dynamic Island va funcționa și cu API-ul Apple Live Activities. Este, de asemenea, o caracteristică care ar face iPhone-ul standard mai atrăgător pentru consumatorii care își păstrează dispozitivul actual. În timp ce iPhone 12 a fost un upgrade important față de iPhone 11, iPhone 13 și iPhone 14 au fost mai puțin interesante.

Dacă îți cumperi un iPhone 14 sau iPhone 14 Pro în speranța că îl vei ține 4-5 ani, la cât de puternic îi este procesorul și cât de bun este la poze, ar fi bine să știi că decizia ta vine la pachet cu costuri semnificativ mai mari decât înainte.

Apple, într-un mod complet arbitrar, a mărit prețul oficial pentru înlocuirea bateriei de la 70 la 100 de dolari, valoare care în Europa se va traduce probabil într-o sută de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)