Jessica Alba se alătură consiliului de administrație al Yahoo, alături de alți cinci noi membri

Jessica Alba se alătură consiliului de administrație al Yahoo, alături de alți cinci noi membri
Jessica Alba, sursă foto: captură YT

Yahoo, brandul de internet care are o vechime de aproape trei decenii, adaugă șase noi membri în consiliul de administrație al companiei private, printre care se numără și actrița și antreprenoarea Jessica Alba.

Yahoo vrea să se extindă

Verizon Media a vândut anul trecut Yahoo, pentru 5 miliarde de dolari, firmei de capital privat Apollo Group. Compania l-a angajat pe Jim Lanzone, fost director executiv al Tinder și CBS, în funcția de CEO. Alături de Lanzone și de reprezentanți ai Apollo și Verizon în consiliul de administrație al Yahoo se află: Alba, fondator și director de creație al companiei de produse de consum The Honest Co.; Aryeh Bourkoff, fondator și director executiv al băncii de investiții LionTree; Cynthia Marshall, director executiv al Dallas Mavericks, deținută de Mark Cuban; Fouad ElNaggar, cofondator și director executiv al Array; Michael Kives, fondator și director executiv al K5 Global; și Katie Stanton, fondator și partener general al Moxxie Ventures, care a fost anterior director executiv la Twitter, Google, Yahoo și Color.

„Pe măsură ce intrăm într-o nouă eră a Yahoo, stabilirea unui consiliu de administrație puternic, cu cunoștințe strategice în diverse industrii, va conduce la o creștere, inovare și extindere mai mare”, a declarat Lanzone într-un anunț. „Intersecția dintre media, tehnologie, produse și conținut este mai relevantă ca niciodată.”

Yahoo spune că ajunge la o audiență de aproape 900 de milioane de persoane din întreaga lume. Pe lângă Yahoo Finance, printre mărcile sale se numără AOL, Engadget, TechCrunch, Yahoo Sports, Yahoo Finance, Yahoo Fantasy și Yahoo Mail. Yahoo s-a retras din China în 2021.

Urmăriți B1TV.ro și pe