Schimbări radicale pentru fanii iPhone. Apple elimină aplicațiile preferate de mii de utilizatori

Schimbări radicale pentru fanii iPhone. Apple elimină aplicațiile preferate de mii de utilizatori
Foto: Hepta/Abaca Press / AA/ABACA.

Apple a început să elimine aplicații vechi, care nu au fost actualizate și nu corespund tendințelor actuale. Gigantul mondial a început să șteargă jocuri și aplicații care nu mai funcționează și nu au design și funcții potrivite cerințelor utilizatorilor.

Mai multe jocuri și aplicații vor fi eliminate

Apple insistă asupra actualizărilor și avertizează că aplicațiile învechite vor fi eliminate și nu vor fi disponibile pentru descărcare.

„Această aplicație nu a fost actualizată într-o perioadă semnificativă de timp și este programată să fie scoasă de la vânzare în 30 de zile. (…) Puteți păstra această aplicație disponibilă pentru ca utilizatorii noi să o descopere și să o descarce din App Store, trimițând o actualizare pentru examinare în termen de 30 de zile”, precizează gigantul mondial într-un e-mail.

Potrivit reprezentanților companiei,  politica respectivă este concepută „pentru a facilita clienților să găsească aplicații grozave care se potrivesc nevoilor lor”. De asemenea, menționează că dorește să se asigure că toate programele pe care le-ați găsit pe platformă sunt „funcționale și actualizate”, relateză click.

iPhone va costa o avere

Apple vine cu un produs fără precedent pe piața mondială. iPhone 14 este destinat succesului, iar lista de îmbunătățiri pe care Apple urmează să le introducă odată cu nouă serie de telefoane este foarte interesantă.

Cea mai mare schimbare pentru iPhone 2022 este eliminarea decupajului de pe ecran. Designul cu crestături a fost introdus pentru prima dată cu iPhone X și nu s-a mai schimbat de atunci.

Informațiile cele mai interesante sunt însă legate de iPhone 14 Pro, telefon care ar urma să vină dotat cu procesorul A16 Bionic, mai multă memorie RAM, conectivitate USB și un ecran fără notch. Mai mult de atât, ar urma să aibă o cameră de 48MP mult mai capabilă decât pe modelele non-Pro.

Urmăriți B1TV.ro și pe