Un truc pentru a îmbunătăți semnalul la iPhone în vacanțe: Este gratuit dar foarte util

Un truc pentru a îmbunătăți semnalul la iPhone în vacanțe: Este gratuit dar foarte util
Foto: Pixabay.com

Un expert iPhone a dezvăluit un truc care îi ajută pe utilizatori să îmbunătățească semnalul telefonului, un lucru util mai ales când suntem în călătorie.

TikToker-ul Scott Polderman, cunoscut pe platforma de socializare pentru sfaturile utile și interesante îi ajută pe utilizatorii de iPhone să profite la maximum de dispozitivele lor – potrivit indy100.com.

În cel mai recent clip postat, Polderman a împărtășit un truc care îi poate ajuta pe oameni să obțină un semnal mai bun, mai ales atunci când sunt în călătorie iar metoda nu poate fi mai simplă: nu trebuie decât să activezi și să dezactivezi modul avion.

Care este explicația trucului

În interiorul iPhone, un modem se conectează la rețelele de telefonie mobilă din apropiere pentru a-i oferi un semnal iar device-ul efectuează automat verificări intermitente pentru a vedea dacă există o rețea mai bună la care să se conecteze.

Procesul consumă foarte multă energie din baterie, așa că se realizează doar din când în când.

Activarea și dezactivarea modului avion forțează telefonul să caute un semnal mai bun

„Trageți cu degetul din dreapta sus spre stânga jos pentru a deschide centrul de control. Dacă nu aveți un semnal bun, dați clic pe modul avion, iar telefonul va fi forțat să găsească o nouă rețea și să se reseteze” – a transmis, în videoclip, Polderman.

În comentarii, a clarificat: „Este posibil să nu vedeți o schimbare dacă stați acasă. Funcționează atunci când călătorești de la un imobil la altul”.

Urmăriți B1TV.ro și pe