VIDEO Un şofer de Tesla și-a implantat un cip al maşinii

VIDEO Un şofer de Tesla și-a implantat un cip al maşinii
Mașină Tesla / Foto: Hepta.ro

Un bărbat și-a implantat un cip în mână pentru a înlocui cheia mașinii sale Tesla. Acesta este al doilea cip pe care și l-a implantat.„Nu vreau să fiu îngrijorat că îmi uit cheile mașinii. Nu sunt aici să mă închin lui Satana”, a declarat Brandon Dalaly, proprietarul bolidului amintit, citat de promotor.ro.

Implantul a costat 400 dolari… doar pentru a nu uita cheile?

Şoferul împătimit și-a implantat în mână un cip multifuncțional pentru că, declară acesta, ar fi pasionat de tehnologie şi lucrează în domeniu. Deşi dispozitivul din mână poate debloca și porni mașina, cipul permite însă relaţia cu mai multe aplicații prin atingerea mâinii şi poate fi actualizat când este necesar.

Reacțiile care dezaprobă ciparea fiinţelor nu au întârziat

Numeroşi creştini susţin că implantarea de cipuri în corp a fost profețită în Apocalipsă.

Sunt însă şi atei sau oameni de alte religii care se opun din raţiuni de bioetică acestor proceduri promovate sub forma unor avantaje tehnologice sau financiare.

„Nu vreau să fiu îngrijorat că îmi uit cheile mașinii. Nu sunt aici să mă închin lui Satana”,a declarat Dalaly.

Vreau să precizez că acest cip are mai multe funcții decât Tesla. Cheia Tesla este doar o aplicație care a fost instalată pe acesta. Este perfect pentru mine, deoarece gestionarea energiei Bluetooth a telefonului meu este atât de agresivă încât cheia telefonului meu funcționează doar jumătate din timp”, a precizat respectivul pe Twitter.

Urmăriți B1TV.ro și pe