Whatsapp vine cu schimbări majore. Aplicația va avea funcții noi

Whatsapp vine cu schimbări majore. Aplicația va avea funcții noi
Foto: Pixabay.

Specialiștii din lumea IT au lucrat mult la îmbunătățirile aplicației WhatsApp. Aceasta va semăna mai mult cu Facebook. Rețelele sunt deținute de grupul Meta.

Programatorii vor să aducă modificări și s-o facă cât mai apropiată Facebook-ului. Prin urmare, versiunea 22.2.72 a aplicației pe iOS adaugă o nouă funcție, și anume reacțiile la mesaje.

„Caracteristica ar putea ajunge pe platformă relativ curând. Alternativ, este posibil ca compania să fi dezvăluit din greșeală această setare și să o elimine în viitoarele versiuni beta. Asta în cazul în care funcția Reacții nu este încă pregătită”, informează playtech.

De când OMS a anunțat oficial pandemia de COVID-19, rețelele sociale și aplicațiile de mesagerie au devenit din ce în ce mai utilizate în scop profesional.

Infractorii cibernetici s-au adaptat vremurilor și vânează din ce în ce mai mulți utilizatori vulnerabili. Astfel, în ultimii doi ani, s-au dezvoltat ample tehnici și rețele de fraudă. Cu ajutorul WhatsApp  hackerii reușesc să obțină sume consistente de bani și informații personale

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:05 - Eugen Tomac: Decizia Kremlinului de a opri de sâmbătă exporturile de gaze naturale către Finlanda demonstrează că Putin este în război cu UE
21:05 - Războiul cibernetic continuă în Rusia: „Au loc tentative ţintite de a dezactiva resursele de internet ale infrastructurii critice de informaţii a Rusiei”
21:01 - Incendiu de proporţii pe aeroportul din Geneva. O explozie a avut loc în noul centrul de primire pentru solicitanții de azil (FOTO)
20:42 - Canada anunță noi sancțiuni împotriva apropiaților liderului de la Kremlin și interzice exportul unor produse spre Moscova
20:28 - Armata Națională a Republicii Moldova, jefuită! A dispărut echipamentul militar
20:26 - Marcel Ciolacu, la Podul suspendat peste Dunăre: Dacă am face o socoteală la vaccinurile comandate de unii filosofi de la USR, vaccinuri de un miliard de euro pe care nu le folosim, am fi făcut două poduri (VIDEO)
20:18 - Mircea Geoană (NATO): „Sunt foarte mulți dintre cetățenii Ucrainei care sunt deportați către Rusia”
20:08 - Marcel Ciolacu, despre prezența unor parlamentari UDMR la premierea secuilor condamnați pentru terorism: Suntem într-o perioadă de provocări. Noi, românii, am fost întotdeauna cu picioarele pe pământ (VIDEO)
19:59 - Lăcrămioara Perijoc și-a asigurat argintul la Campionatele Mondiale de box feminin de la Istanbul
19:52 - Vremuri grele pentru oligarhii ucraineni: Rinat Ahmetov, proprietarul Azovstal, vrea să-și vândă super-iahtul de sute de milioane de euro (video)