Ninsori în Capitală. Meteorologii anunță că se va depunde un strat nou de zăpadă

Ninsori în Capitală. Meteorologii anunță că se va depunde un strat nou de zăpadă
Foto: Pixabay

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza specială pentru București, valabilă de la data de 12 ianuarie, ora 12.00 până la data de 13 ianuarie ora 10.00. În acest interval, în Capitală se anunță ploi în partea zilei, care se vor transforma în lapoviță și chiar ninsoare pe timpul nopții.

Prgonoza meteo pentru București

„12.01.2021 ORA 18:30 -13.01.2021 ORA 10:00. Cerul va fi noros și temporar va ninge. Se va depune strat nou de zăpadă, neuniform, cu grosime în general de 3…5 cm. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade”, a anunțat ANM, menționând că prognoza va fi actualizată periodic cu eventualele schimbări.

Totodată, meteorologii ANM au anunțat temperaturi cuprinse între maximele de 2 până la 3 grade Celsius și minime de 0 până la – 1 grad.

Ultima oră
23:29 - Florin Cîţu a prezentat un grafic privind evoluţia cheltuielilor cu pensiile ca procent din PIB. Cel mai mare procent, în timpul guvernării liberale (FOTO)
23:27 - Adela Popescu, reproșuri la adresa lui Radu Vâlcan. Prezentatoarea de la Pro TV, deranjată de un simplu gest al vedetei de la Antena 1
23:23 - Căsătoriile virtuale sunt noul trend al pasionaților de metaverse. Un cuplu din India va oficializa prima căsnicie de acest fel din țara lor
23:11 - Marilen Pirtea: Trendul viitorului nu știu dacă ar fi revenirea la reglementarea pieței de energie. ANRE a dormit în toată această perioadă (VIDEO)
23:02 - Lucian Viziru a primit diagnosticul din partea medicilor. Ce s-a descoperit la RMN (VIDEO)
22:51 - Cadourile pentru profesori stârnesc discuții aprinse. Cum se apără un dascăl: „Noi dacă primim o atenţie e mită? Dar doctorii că primesc PENTRU ORICE bani în buzunar, cum se numeşte?” (FOTO)
22:51 - O scrisoare adresată unei adolescente a ajuns la destinație 50 de ani mai târziu. „Am crezut că cineva îmi face o glumă”
22:50 - UPDATE: Un bărbat a fost găsit mort pe carosabil, lângă Cernica. Victima ar fi un migrant care se ascundea sub un TIR
22:32 - Bogdan Aurescu: Nu văd nicio problemă ca Federația Rusă sau oricine altcineva să viziteze baza de la Deveselu, dar atunci și noi, Aliații, avem dreptul să cerem să vizităm, de exemplu, baze de rachete din Rusia
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă