Prognoza meteo, azi, 04 mai 2021. Vremea va fi răcoroasă pentru această dată

Prognoza meteo, azi, 04 mai 2021. Vremea va fi răcoroasă pentru această dată
Foto; Pixabay

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru marți, 04 mai 2021. Potrivit acestora, vremea va fi răcoroasă pentru această dată.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 04 mai 2021

Mai exact, vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă pentru aceasta dată în cea mai mare parte a ţării. Cerul, mai mult senin în mare parte a teritoriului, va avea unele înnorări ziua în sud-est şi la munte, iar spre sfârşitul nopţii în vest şi sud-vest, dar numai izolat şi trecător va ploua slab.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 23 de grade, iar cele minime se vor situa între -2 grade şi 12 grade.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea va fi frumoasă, cu cerul variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua anterioară se va situa în jurul a 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Prognoza meteo la munte

La munte, vremea se va menţine răcoroasă, deşi valorile termice vor creşte uşor faţă de ziua anterioară. Cerul va avea unele înnorări şi izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la altitudini mari.

Prognoza meteo pe litoral

La mare, temperaturile vor continua sa scadă, vremea devenind uşor răcoroasă. Maximele se vor încadra între 14 şi 15 grade, iar minimele între 9 şi 11 grade. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”