Prognoza meteo, azi, 23 februarie 2021. Vremea va fi deosebit de caldă

Prognoza meteo, azi, 23 februarie 2021. Vremea va fi deosebit de caldă
Foto: pixabay.com

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru marți, 23 februarie 2021. Potrivit acestora, astăzi vremea va fi deosebit de caldă.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 23 februarie 2021

Mai exact, astăzi, spre deosebire de ziua anterioară, vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele de deal şi de munte, unde cerul se va menţine mai mult senin. Ceaţa va fi pe alocuri asociată cu chiciura, iar izolat va fi burniţă şi se va depune polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, la altitudini mari.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 şi 17 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade.

Amintim că meteorologul Radul Ilea a vorbit pentru B1 TV despre prognoza meteo de săptămâna acesta. Potrivit acestuia, cerul va rămâne înnorat, izolat, doar în zonele joase de relief, unde se va semnala și ceață. Cele mai ridicate temperaturi vor fi resimțite în Banat și Oltenia.

„Într-adevăr, o vreme cu aspecte de primăvară, doar niște nori joși și ceață în zonele joase de relief mai împiedică aspect de vreme frumoase. În schimb, în zonele deluroase și pe la munte, mai mult senin în următoarele zile. Ca aspect, vreme în general frumoasă la munte, mai mohorâtă în zonele joase, iar sub raport termic, o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru acestea perioadă. Cel mai cald va fi sud-vestul țării, adică prin sudul Banatului și prin vestul Olteniei”, a spus meteorologul.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea va fi caldă pentru ultima decadă a lunii februarie. Cerul va fi mai mult senin, dar la începutul zilei şi din nou în a doua parte a nopţii va fi ceaţă sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maxima va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.

Prognoza meteo la munte

La munte, vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la altitudini mari. Temperatura aerului va creşte uşor faţă de ziua precedentă.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre cerul va fi predominant înnorat în timpul zilei. Temperatura maxima va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius.

Ultima oră
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)