Prognoza meteo, azi, 12 septembrie 2020. O sâmbătă însorită şi cu temperaturi de vară

Prognoza meteo, azi, 12 septembrie 2020. O sâmbătă însorită şi cu temperaturi de vară
Sursa foto: Peter H /Pixabay

Sâmbătă, 12 septembrie, vremea va fi predominant frumoasă și caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zona de munte, unde izolat va ploua. Vântul va sufla slab, cu ușoare intensificări,pe arii restrânse, în regiunile sudice.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 12 septembrie 2020

În Dobrogea, sfârșitul de săptămână se anunță cald, cutemperaturi de 26-30 de grade.

În Moldova se mai încălzeşte puţin faţă de ziua trecută, chiar dacă în timpul nopții vântul va începe să sufle cu putere.Termometrele vor arăta maxime de30 de grade la amiază.

Și în Bucovina temperaturile rămân văratice și ating 27 de grade.

În Maramureş se anunță o zi cu mult soare și temperaturi de 26-27 de grade.

În Banat și Crișana, vremea rămâne destul de plăcută, cu vântul slab și maxime de28-29 de grade.

Cel mai cald va fi în Oltenia, unde se ating și32-33 de grade.

Soarele va fi generos și în Muntenia, unde se vor înregistra30 de grade.

Prognoza meteo pentru București

În Capitalăva fi vreme plăcută. Vântul va sufla slab spre moderat, iar cerul va mai mult senin. Temperatura maximă va fi de 29-31de grade, iar cea minimă se va situa între 15-17grade.

Prognoza meteo la munte

Și în zonele montanetemperaturile rămân destul de ridicate pentru această perioadă a anului. Vântul va sufla mai tare pe creste, iar cerul se va înnora temporar la amiază și este posibil să plouă trecător.

Prognoza meteo pe litoral

Vremea ține și cu cei care își doresc să profite și în acest weekend de soare. Atmosfera rămâne de vară,cerul va fi însorit, iar maximele termice ating 25-26 de grade. Apa mării va avea în jur de 25 de grade.

Ultima oră
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții
17:04 - Ionel Dancă, filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze (VIDEO)
16:51 - Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o pădure din Bistrița-Năsăud. Ea fusese dată dispărută sâmbătă seară
16:32 - Un bărbat a fost arestat preventiv pentru sechestrarea unei fete și pentru tentativă de viol, la Hunedoara
16:04 - Ludovic Orban: Președintele PNL va avea demisia mea la dispoziție, luni dimineață. Există riscul major ca PNL să piardă poziția de președinte al Camerei Deputaților