A terminat-o cu Andreea Raicu?! Fostul Mădălinei Ghenea a fost surprins alături de o brunetă sexy (FOTO)

A terminat-o cu Andreea Raicu?! Fostul Mădălinei Ghenea a fost surprins alături de o brunetă sexy (FOTO)
Foto: colaj Facebook / Matei Stratan / Instagram / Andreea Raicu

Matei Stratan nu pierde timpul. După ce s-a despărțit de Mădălina Ghenea și s-a zvonit că se iubește cu Andreea Raicu, milionarul a fost surprins alături de o nouă cucerire, o brunetă extrem de sexy.

Alături de noua lui iubită, sexy bruneta misterioasă, Matei Stratan părea un adolescent îndrăgostit, în imaginile surprinse de Cancan.ro.

Matei Stratan ar fi terminat-o cu Andreea Raicu?!

În viața lui Matei Stratan au existat doar femei extrem de frumoase, iar Mădălina Ghenea și Andreea Raicu sunt cele mai bune exemple.

Recent, milionarul a fost surprins de presa tabloidă cu o altă femeie, o brunetă misterioasă alături de care a petrecut o seara romantică la un restaurant din Herăstrău. Cei doi au servit cina, au băut vin, iar la final au plecat din local la braț, ca doi adolescenți îndrăgostiți.

Cei doi s-au sorbit din priviri întreaga seara, dar ar fi fost suficient de precauți cât să nu facă un gest care să-i dea de gol.

Ca un gentleman, fiul lui Dan Stratan a condus-o pe brunetă acasă și a sărutat-o ca în filme în fața complexului în care aceasta probabil că locuiește. Milionarul a mai rămas preț de câteva minute în mașină, apoi s-a urcat și el în autoturism, alături de șoferul său, notează Cancan.ro.

Foto: Cancan.ro

Cine este Matei Stratan, fostul Mădălinei Ghenea

Matei Stratan este bine cunoscut în lumea mondenă din Capitală. Fostul iubit al Mădălinei Ghenea și tatăl copilului acesteia provine dintr-o familie bogată, cu renume.

Dan Stratan, tatăl lui Matei are o avere estimată la 250 de milioane de euro și a mai fost numite de presă și „Mr. Cash”. Familia Stratan deține un adevărat palat, de 20 de milioane de euro, în București, dar și un imobil luxos în Londra.

Pe lângă aceste proprietăți, s-ar mai număra și o vilă în Toscana, dar și un iaht de aproximativ 20 de milioane de euro.

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au avut parte de o frumoasă poveste de dragoste. Cu Andreea Raicu, fiul milionarului a fost surprins anul trecut, dar cei doi nu au recunoscut niciodată oficial că formează un cuplu.