Actorul Daniel Craig nu va mai intra în rolul agentului 007. Tom Hardy, noul James Bond? (VIDEO)

Actorul Daniel Craig nu va mai intra în rolul agentului 007. Tom Hardy, noul James Bond? (VIDEO)

Daniel Craig va renunța la personajul care i-a adus celebritatea mondială. Actorul a anunțat că nu va mai interpreta rolul agentului 007.

De aceea, zvonurile spun că un nou actor este curtat pentru a intra în pielea lui James Bond.

Tom Hardy, noul James Bond

Actorul Tom Hardy, în vârstă de 43 de ani, ar fi dat deja probă pentru rolul lui James Bond în luna iunie şi ar fi primit rolul, scrie Screenrant.com

Anunţul oficial nu va fi făcut însă decât spre sfârşitul anului sau la începutul anului 2021, adică abia după lansarea noului film din serie în care Daniel Craig joacă pentru ultima dată rolul agentului 007.

Celebra serie de filme, cea mai longevivă din istorie, prezintă povestea agentului 007, realizat de scriitorul Ian Fleming.

De-a lungul timpului, 8 actori au jucat mult râvnitul rol al agentului 007: Sean Connery (90 de ani) între 1962-1967, 1971; 1983, George Lazenby (91de ani), în 1969, Roger Moore (decedat în 2017, la 89 de ani), între 1973–1985, Timothy Dalton (74 de ani), între 1986–1993, Pierce Brosnan (67 de ani), între 1995–2002, şi Daniel Craig, din 2006 până în prezent.

Seria de filme cu James Bond a obţinut cele mai mari câştiguri din istorie, în valoare de 7,786 miliarde de dolari.

Lansarea filmului „No Time To Die”, amânată pentru luna noiembriedin cauza pandemiei de COVID-19

Lansarea celui de-al 25-lea film din seria James Bond a foat amânată pentru luna noiembrie, decizia fiind luată în contextul epidemiei de coronavirus.

Producția „No Time To Die”, ultima în care va apărea actorul Daniel Craig, trebuia să apară pe marile ecrane pe 8 aprilie.

În aceste condiții, lansarea filmului ar urma să aibă loc pe 12 noiembrie în Anglia și pe 25 noiembrie în Statele Unite.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)