Actrița Ada Condeescu, dezvăluiri uluitoare: „M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor din industrie”

Actrița Ada Condeescu, dezvăluiri uluitoare: „M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor din industrie”
Foto: Facebook @ Ada Condeescu

Actrița Ada Condeescu susține că a fost hărțuită fizic și verbal de femeile industrie în mai multe rânduri. Mamă a doi copii, soția regizorului Cătălin Mitulescu spune că diverse persoane de sex feminin au făcut-o să treacă prin mai multe situații neplăcute, potrivit Viva.ro.

Actrița Ada Condeescu, dezvăluiri uluitoare

Actrița care pe 2 iulie va împlini 34 de ani este bine cotată în lumea filmului și a teatrului, lucru care le-ar fi deranjat pe diverse colege de breaslă, care au început să aibă un comportament deplasat în ceea ce o privește.

Ada Condeescu spune că pe plan profesional a fost victima mai multor reacții inadecvate din partea unor femei, însă, din fericire, cariera sa nu a depins în niciun fel de persoanele respective.

„M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor din industrie, din partea bărbaților încă nu. Și nu mă refer la hărțuire sexuală, ci la hărțuire de toate celelalte tipuri: fizică, verbală, se mai întâmplă. Hai să fim serioși, nu suntem nici primii, nici ultimii. Contează foarte mult cum le gestionezi, ce vrei să iei din asta.

Unele lucruri s-au întâmplat la începuturi, altele mai încoace. Am trecut cu greu, pentru că sunt un om care a pus la suflet. Nu mi-a fost ușor, dar până la urmă trebuie să ignori lucrurile astea, adică eu, cel puțin, mi-am dat seama că te confrunți atunci pe moment, îți dai seama ce frustrări au oamenii respectivi, trebuie să te gândești de unde le vin toate problemele astea, supărările și nemulțumirile. Nu aveam nicio treabă, a fost chiar așa din nimic. Eram la un festival, la premieră, eu eram la distracție și la party și oamenii aveau supărări. Și de aceea am zis: nu mă mai duc la petreceri din astea, nici la Gopo, nicăieri că cine știe peste cine dau. Femei din industrie să le spunem’, a povestit Ada Condeescu, pentru „VIVA!”.

Ada i-a vorbit despre cele întâmplate lui Cătălin Mitulescu, care a sfătuit-o să fie relaxată.

„Mi-a spus să fiu relaxată și să îmi dau seama că sunt oameni mulți care au multe neîmpliniri și atunci trebuie să fiu eu cea mai tolerantă și înțeleaptă. E neplăcut, dar asta e”, a mărturisit actrița.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni