Adda, din nou în plasa problemelor de sănătate. Ce a pățit artista: „Este a doua oară după 12 ani”

Adda, din nou în plasa problemelor de sănătate. Ce a pățit artista: „Este a doua oară după 12 ani”
Adda, despre momentele cumplite alături de fostul partener

Adda împarte cu fanii toate momentele vieții. De data aceasta, vedeta și-a anunțat urmăritorii că se confruntă, din nou, cu probleme de sănătate. Artista a dezvăluit că simptomele au revenit după 12 ani.

Adda a aflat că suferă de o boală numită Bolerioză, după ce timp de un an jumate a urmat tratamente greșite. Vedeta se confruntă cu o altă problemă de sănătate, iar anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare.

Simptomele bolii au revenit după 12 ani

Adda își ține fanii la curent cu diferite episode ale vieții sale. Recent, vedeta a anunțat că a făcut febră după 12 ani, însă nu a fost indusă de hipertermie. Vedeta susține că se bucură că tratamentul funcționează și că sistemul imunitar își revine, scrie Spy News.

„Am febră mare, natural. Nu am Covid. E o răceală. Ideea e că din cauza Borreliei, eu nu am făcut febră niciodată. Este a doua oară după 12 ani, când fac febră natural, nu indusă de hipertermie. Semn că tratamentul funcționează și că sistemul imunitar începe să-și facă treaba! Doamne ajută! Mă simt ca naiba, jur! Dar sunt fericită!”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

De ce Adda a vrut să slăbească

La un anumit moment, Adda a decis să-și modifice stilul de viață și a trecut la un mod sănătos de alimentare, pentru că sănătatea este cel mai important aspect. Decizia a venit după ce a aflat că o perioadă lungă de timp a urmat un tratament greșit.

„Sincer! Când ai vrut să slăbești, de ce ai făcut-o? 1. Ca să nu te mai simți rușinat/ă? 2. Pentru sănătate. Recunosc că am fost și eu din categoria 1 de foarte multe ori. Și încă mă gândesc (cu frică), că dacă vreodată mă voi îngrășa, o să fiu, din nou subiect de bârfă. Pentru că asta ne face societatea.

Ne lucrează la psihic și ne îndepărtează de adevăratele valori. Respectul față de tine nu înseamnă stres, înfometare și ne iubire. Înseamnă alegeri sănătoase trup și suflet pe care, din păcate, ajungi să le iei conștient, doar după ce te-ai trădat și ai văzut că nu aia e calea spre fericire. Nu mai căuta validarea în ceilalți. Cunoașteți valoarea! Nu le mai da lor puterea! Că e în mâinile tale!”, a declarat Adda pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe