Adela Pârvu, fost arhitect la „Visuri la cheie”, sare dintr-o căsnicie în alta: „Mi-am refăcut contul pe un site de dating”

Adela Pârvu, fost arhitect la Visuri la cheie, sare dintr-o căsnicie în alta: Mi-am refăcut contul pe un site de dating

Un fost arhitect de la „Visuri la cheie” a divorțat după 24 de ani de căsnicie. Ce motive au provocat separarea familiei?

Arhitectul de la „Visuri la cheie” nu a reușit să-și construiască o căsnicie de vis

Adela Pârvu, unul dintre arhitecții emisiunii „Visuri la cheie” a rămas singură după 24 de ani de căsnicie. Aceasta a pus capătul relației pentru că nu se mai simțea fericită și împlinită. Soțul Adelinei are o vârstă înaintată, ceea ce cauza neînțelegeri în cuplu.

Arhitecta a fost îngrijorată de starea emoțională a copiilor și a luat aceasta decizie în favoarea lor. Mai bine doi părinți fericiți decât doi părinți nefericiți, susține vedeta și subliniază că vrea să trăiască viața din plin.

„Profesional, am reușit să fac lucruri frumoase, dar personal am nevoie de afectivitate. Copiii se așteptau ca noi să divorțăm, au 21 de ani, au înțeles, noi avem un dialog foarte deschis, suntem oameni, ne asumam, ei au înțeles”, spune Adela Pârvu.

Adela Pârvu, nevoită să se adreseze la psiholog

Copiii vor să-și vadă părinții fericiți. Ca să ajungă la un echilibru, arhitecta a apelat și la serviciile unui psiholog cu care face terapie de psihanaliză. Ședințele au ajutat-o să înțeleagă cum funcționa în copilărie și ce greșeli a continuat să facă în comportamentul său de adult.

Adela Pârvu nu a petrecut mult timp în singurătate. Femeia și-a făcut conturi pe rețele de socializare, unde și-a găsit dragostea adevărată. Adela și Bogdan (n.r. alesul arhitectei) s-au căsătorit.

„Într-o seară de august mi-am refăcut contul pe un site de dating, și primul care mi-a scris a fost chiar Bogdan”, mai spune Adela Pârvu.

Adela Pârvu, cucerită în trei săptămâni

Bogdan a reușit să o cucerească cu simțul umorului, iar peste trei săptămâni i-a făcut cerere în căsătorie. Arhitecta visează să aibă nu doar o lună de miere, ci o viață de miere.

„A fost scurt și direct, iar răspunsul meu a fost DA”, remarcă Adela Pârvu.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adela Parvu (@adelaparvu)

Ultima oră
23:57 - Cine este și cum arată soțul celebrei Dalida din „Las fierbinți”. Povestea celor doi a început la Costinești: „I-a plăcut cum muncesc. A fost așa o chimie”
23:54 - Gigi Becali a ieșit la atac. Reacția patronului FCSB după ce Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-COVID
23:46 - Alexandru Rafila, despre varianta Omicron: Sunt informații că ar fi de patru ori mai transmisibilă decât tulpina Delta. Va ajunge și în România, sigur
23:37 - Klaus Iohannis a înaintat în grad mai mulţi reprezentanţi ai STS, SIE, SPP, Ministerului de Interne și Ministerului Apărării
23:29 - Haos total cu testele de salivă pentru elevi. Misiune dificilă pentru profesori / Clanul Cămătaru și magazinul de haine al lui Cătălin Botezatu le livrează la Guvern
23:26 - SUA, în contextul comasării de trupe ruse la frontierele Ucrainei: „Toate opțiunile sunt pe masă. Rămâne ca NATO să decidă care sunt următoarele mișcări”
23:19 - Octavian Jurma: Noua tulpină de coronavirus e capabilă să producă valuri epidemice. Ea dislocă foarte repede varianta Delta și reușește s-o înlocuiască (VIDEO)
23:17 - Demi Moore, dezamăgită de bărbați. Actrița se iubește cu o femeie?
22:57 - Comisarul european pentru transporturi, întâlnire cu Maia Sandu. Adina Vălean: Aspirațiile pentru prosperitate și justiție au determinat pașii Republicii Moldova spre UE
22:56 - Măsuri urgente în SUA. Joe Biden închide din nou granițele, după descoperirea variantei Omicron de SARS-COV-2