Adela Popescu, dezvăluiri neașteptate: „Am dormit într-o morgă”

Adela Popescu, dezvăluiri neașteptate: Am dormit într-o morgă
Foto: Instagram/Adela Popescu.

Adela Popescu este o actriță și vedetă de televiziune apreciată din România, care a jucat în numeroase seriale și a moderat diverse emisiuni tv. Blondina s-a confruntat cu mai multe provocări.

Motivul uluitor pentru care Adela Popescu a dormit în morgă

În emisiunea „La Măruță” din vineri, Adela Popescu a povestit despre o experiență memorabilă trăită în timpul filmărilor pentru un serial. Vedeta a relatat că, obosită, s-a odihnit într-un loc neobișnuit, o morgă, în timp ce colegii ei se pregăteau pentru filmare.

„Am dormit într-o morgă. La o filmare. M-au băgat în frigider, acolo unde filmam și până au aranjat camerele, eu am adormit. Și erau și colocatari în morgă”, a spus amuzată Adela Popescu, în emisiunea de la PRO TV.

Adela Popescu i-a luat locul lui Măruță

Adela Popescu prezintă  emisiunea „La Măruță” cât timp Cătălin Măruță lipsește din studioul celebrului show. Soțul Andrei a ajuns pe mâna medicilor și suferit o intervenție chirurgicală.

Începând de joi, 12 ianuarie, emisiunea lui Măruță este prezentată de Adela Popescu.

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni.

Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță”, a declarat Adela Popescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe