Adela Popescu, mesaj emoționant despre prietenia dintre ea și Adelina Chivu: „Ne leagă multe”

Adela Popescu, mesaj emoționant despre prietenia dintre ea și Adelina Chivu: „Ne leagă multe”
Foto: Facebook / Adela Popescu

Adelina Chivu, actuala soție a lui Cristi Chivu, a venit la emisiunea lui Măruță, care în această perioadă e prezentată de Adela Popescu. Adelina s-a stabilit în Italia cu familia, așa că prezența ei la un show TV a fost una foarte specială.

Puțini știu că între Adela Popescu și Adelina Chivu există o prietenie foarte veche. Vedeta PRO TV a fost foarte emoționată de revedere și i-a transmis un mesaj înduioșător.

Adelina Chivu, invitată în emisiunea lui Măruță

Adelina Chivu a părăsit România cu opt ani în urmă și s-a mutat în Italia, la scurt timp după mariajul cu Cristi Chivu. Până să devină soția fotbalistului, Adelina a fost jurnalistă de televiziune, perioadă în care a legat o strânsă prietenie cu Adela Popescu.

Adelina Chivu a fost invitată la show-ul lui Măruță, unde gazda este Adela Popescu. Cele două s-au bucurat foarte mult de revedere, iar vedeta PRO TV a transmis un mesaj pe Instagram în care a relatat detalii neștiute din relația lor de prietenie, de-a lungul anilor.

Mesaj emoționant publicat de Adela Popescu

Adelina Chivu a făcut recent o vizită în România, și, cu această ocazie, a fost invitată și la show-ului de televiziune, „La Măruță”.  Adelina nu mai vine atât de des prin țară, dar a acceptat invitația de a apărea la show-ul lui Măruță, găzduit de vechea ei prietenă, Adela Popescu.

Cele două s-au bucurat de această revedere, iar vedeta PRO TV a postat un mesaj înduioșător în care mărturisește că Adelina i-a fost mereu alături în cele mai importante momente.

„Ne leagă multe. În principiu în cele mai importante momente din viață ne-am cam fost prin preajmă. Astăzi a venit, după 8 ani, într-un platou de televiziune, special pentru acest moment. Da, e genul acela de prietenă care nu spune mi-e dor de tine, dar vine special din Milano pentru premiera pe care o ai la teatru. Da, e genul acela…”, a scris Adela Popescu pe Instagram, scrie Viva!.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:21 - Emilia Șercan: Lucian Bode iar a dat în judecată UBB, dar nu pentru a-i anula verdictul de plagiat. Într-o astfel de situație, ar fi trebuit să arate în instanță că teza sa e una originală, ceea ce e imposibil
13:17 - Reprofilare „Hi-Tech”, la fosta uzină Ford din Rusia: Se transformă în gater și se prelucrează lemn
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie
13:07 - Stăpâni de sclavi din România, arestați în Spania. Cum teroriza banda de exploatatori muncitorii aduși din țară, plătiți cu 25 euro pe săptămână
12:51 - Cutremur, marți, în zona seismică Vrancea. Anunțul oficial al autorităților
12:46 - Theo Rose, mărturisiri despre nunta cu Anghel Damian: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul, să fie pe numele lui”
12:40 - Standard & Poor’s se așteaptă la proteste masive în multe țări europene, pe fondul inflației și scumpirilor / Ce spune agenția de rating despre manifestațiile din România
12:28 - CIA finanțează cercetările în domeniul geneticii și vrea să aducă la viață specii dispărute. Care este motivația geopolitică
12:22 - Victor Rebengiuc, gânduri înainte de a împlini 90 de ani: „Atât timp cât am putere în mine, cât sunt capabil, voi juca!”