Adele rupe tăcerea! Ce se întâmplă în viața amoroasă a vedetei: „Nu am iubit niciodată atât de mult”

Adele rupe tăcerea! Ce se întâmplă în viața amoroasă a vedetei: „Nu am iubit niciodată atât de mult
Foto: Hepta/DPA Images / Matt Crossick.

Cântăreața Adele, la vârstă de 34 de ani, după divorțul ei de Simon Konecki s-a schimbat complet și a început viața de la zero. Ea are un nou album și și-a găsit dragostea și în persoana agentului sportiv Rich Paul, în vârstă de 40 de ani. În ciuda faptului că vedetele nu își ascund romantismul, ele încă încearcă să nu vorbească despre asta în interviuri și nu publică adesea fotografii comune.

Adele, îndrăgostită ca niciodată

Cu toate acestea, pentru noul număr al revistei Elle, Adele a făcut o excepție. „Nu am iubit niciodată atât de mult. Sunt obsedată de acest om. Vreau copii ”, a explicat vedeta într-un interviu. Ea a adăugat că este pregătită să se căsătorească cu Rich, dar a negat zvonurile că ar fi deja logodiți. Inelul de pe deget (pe care mulți l-au confundat cu un inel de logodnă) este doar o bijuterie dăruită de iubitul ei.

Anularea concertului și reacția ulterioară a internauților, potrivit celebrității, a fost „cel mai rău moment din cariera ei”. Dar acum este complet sigură că performanța ei din Las Vegas va avea loc și va deveni strălucitoare și memorabilă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adele (@adele)

Adele, cu nervii la pământ

Acum ceva timp, Adele a fost nevoită să-și anuleze concertele programate. Vedeta nu a mai putut să facă fața emoțiilor și a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare.

Prestațiile artistei au fost planificate din timp și ar fi trebuit să fie găzduite de celebrul hotel Caesar Palace din Vegas, însă, acestea nu vor mai avea loc.

„Bună! Îmi pare tare rău că spectacolul meu nu e gata. Am încercat absolut tot ce ne-a stat în putinţă să-l organizăm la timp şi să fie suficient de bun pentru voi, dar am fost absolut distruşi de întârzierile de livrare şi de Covid. Jumătate din echipa mea este bolnavă de Covid şi a fost imposibil să terminăm show-ul”, a anunțat Adele, în lacrimi, într-un clip video pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe