Adevărul a ieșit la iveală! Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care relația cu Marius Elisei nu mai merge

Adevărul a ieșit la iveală! Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care relația cu Marius Elisei nu mai merge
Adevărul a ieșit la iveală! Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care relația cu Marius Elisei nu mai merge. Sursa Foto: Instagram/@oanaromanelisei

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu din ianuarie 2013 și au împreună au o fiică, Isabela Maria, în vârstă de 7 ani. S-au împăcat în iunie 2021, după ce, în luna februarie a aceluiași an, au divorțat la notar.

Cei doi sunt în pragul unei noi despărțiri. Oana Roman a fost cea care a anunțat că relația lor nu mai merge în direcția potrivită.

Motivul pentru care Oana Roman îi dă iar papucii lui Marius Elisei

Oana Roman trece printr-un moment dificil din viața de familie. Fiica lui Petre Roman are probleme în relația cu Marius Elisei, iar acestea îi dau mari bătăi de cap. De curând, vedeta TV a anunțat că „lucrurile nu merg în direcția care trebuie” și a dezvăluit și motivul concret.

Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim. Le gestionăm … uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare”, a declarat Oana Roman potrivit unica.ro.

Cu toate acestea, fiica lui Petre Roman susține că Marius Elisei este un partener extrem de gelos: „Eu nu sunt deloc. El cât și pentru mine la un loc”, a completat vedeta, potrivit aceleiași surse.

Marius Elisei, reacție la declarațiile Oanei Roman

Chiar dacă și-au declarat iubirea public și au anunțat că o iau de la capăt, lucrurile nu au funcționat așa cum ar fi crezut.

Oana Roman și Marius Elisei au fost căsătoriți timp de mai mulți ani. Cei doi au fost și divorțați, dar nu au rezistat mult timp și s-au împăcat. Se pare că relația celor doi e una zbuciumată și are nevoie de pauze.

Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul. Adevărul te costă scump. (…) Nu regret nimic în viața asta, doar trei aspecte: 1, 2, 3. Sunt doar pentru mine”, a scris Marius Elisei în mediul online.

Urmăriți B1TV.ro și pe