Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit? Fiica lui Petre Roman trece prin clipe teribile

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit? Fiica lui Petre Roman trece prin clipe teribile
Foto: Instagram/Oana Roman.

Oana Roman trece prin clipe teribile. Situația amoroasă a bloggeriței este una complicată. Se pare că vedeta nu se mai înțelege cu Marius Elisei. Cei doi au ajuns în pragul disperării.

Oana Roman, cu nervii la pământ

„Nu știu ce va fi! Nu vreau sa spun mai multe din cauza copilului! Dar da, sunt neînțelegeri si divergențe mari între noi la acest moment!”, a afirmat Oana Roman pentru click.

Oana Roman și Marius Elisei au fost căsătoriți timp de mai mulți ani. Cei doi au fost și divorțați, dar nu au rezistat mult timp și s-au împăcat. Se pare că relația tinerilor e una zbuciumată și are nevoie de pauze.

Fiica fostului premier al țării a decis să nu se mai căsătorească cu Marius Elisei. Partenerii stau împreună, dar nu se grăbesc să-și oficializeze relația.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Oana Roman și Marius Elisei sunt împreună din anul 2013. Îndrăgostiții s-au cunoscut întâmplător. Vedeta a fost plecată în vacanță atunci când a primit primul mesaj de la viitorul său soț.

„Nu știu dacă mai facem nuntă! Nu avem noi răbdare să organizam evenimente acum. E posibil să-l iau de mână pe Marius într-o zi și să mergem doar noi la o biserică sau la o mânăstire. Să nu ne știe nimeni! Cred ca e mult mai bine așa! Dacă e o să ciocnim un pahar acasă, la noi în curte, cu 5 prieteni și asta basta.

Nouă ne merge bine în căsnicie acum, Slavă Domnului, sănătoși să fim! Ne mai certăm noi, ne mai ciondănim, ne împăcăm, ca în orice cuplu, dar, per total, e bine”, a precizat Oana Roman pentru click.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Urmăriți B1TV.ro și pe