Adevărul despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu: „Diferența de vârstă dintre noi și de experiență”

Adevărul despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu: Diferența de vârstă dintre noi și de experiență
Este oficial! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Cine a pus capăt mariajului. Sursa Foto: Instagram/@alina_sorescu_official

Vestea că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează a luat prin surprindere o țară întreagă, iar în jurul acestui subiect au existat numeroase speculații.

Ciucu a avut câteva îndoieli legate de relația cu Alina Sorescu, de la început

Gurile rele au spus că ar fi fost vorba despre infidelitate în cuplul celor doi, însă asta nu a fost singura ipoteză pe care oamenii au avut-o referitoare la separarea dintre artistă și soțul ei.

Potrivit unor declarații făcute de Ciucu la începutul căsniciei cu Alina Sorescu, bărbatul a avut câteva îndoieli legate de relația cu ea, asta pentru că între cei doi exista o diferență mare de vârstă.

Deși în trecut Ciucu spune că ar fi depășit acest aspect, totuși, există persoane care susțin că tocmai temerea designer-ului de la începutul relației ar fi dus la separare în prezent, conform Cancan.ro.

„Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații.”

Urmăriți B1TV.ro și pe