Adrian Daminescu lasă viața publică în spate, din cauza problemelor de sănătate: „Nu i-a plăcut niciodată mediatizarea excesivă”

Adrian Daminescu lasă viața publică în spate, din cauza problemelor de sănătate: „Nu i-a plăcut niciodată mediatizarea excesivă”
Foto: Instagram

Adrian Daminescu se retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. De asemenea, aparițile sale publice vor fi reduse, din cauza unor problem de sănătate, notează Viva.

În următoarea perioadă, artistul de 65 de ani va trebui să urmeze indicațiile medicilor. Directorul artistic al Circului București este acum în concediu medical și, cu toate că nu poate renunța la toate angajamentele profesionale, va fi obligat să mai restrângă din activități, pentru că, se pare, ar fi avut ceva probleme la plămâni.

Adrian Daminescu are problem de sănătate

Artistul este cunoscut, în special, pentru hituri, precum „Și m-am îndrăgostit de tine”, „Eu te voi iubi” sau „Flori pentru voi”. Dacă în ultimii ani a cântat cu precădere pe scena Circului Metropolitan, al cărui director a fost, acum reputatul artist va trebui să-și restrângă activitatea, la recomandarea medicilor.

„Adrian a avut parte de atenția unor medici români foarte buni. Au știut să ia cele mai bune decizii în cazul său. Cei care-l cunosc mai bine știu că a fost mai toată viața lui un fan al țigării.

Pe care nu a abandonat-o în totalitate nici azi, chiar dacă medicii i-au cerut, mai mult sau mai puțin, acest sacrificiu. În plus, a fost și va rămâne genul de persoană care nu vrea să-și împovăreze fanii cu tot felul de lucruri despre el.

Nu i-a plăcut niciodată mediatizarea excesivă și nici ca în perioada actuală, când lumea are parte de necazurile sale, să mai adauge și el încă unul, pe deasupra”, a dezvăluit o sursă apropiată artistului.

Adrian Daminescu nu renunță complet la viața de artist

Chiar dacă se află în concediu medical și nu se știe cum va evolua starea lui de sănătate, Adrian Daminescu nu va renunța complet la scenă.

„În perioada asta se organizează o serie de evenimente, fie la mare, în diverse stațiuni, fie în alte orașe ale țării. Adrian Daminescu va aprecia că trebuie să fie prezent.

Așa se va și întâmpla. Va urca pe scenă și va cânta!

Pe de altă parte, nu va răspunde altor invitații, mai ales acolo unde va simți că efortul său nu e absolut necesar!”, a adăugat aceeași sursă.

Urmăriți B1TV.ro și pe