Alex Delea și Elena Chiriac nu se mai ascund după deget! “Supraviețuitorul” a făcut lumină: “Avem o relație foarte…”

Alex Delea și Elena Chiriac nu se mai ascund după deget! “Supraviețuitorul” a făcut lumină: “Avem o relație foarte…”
Câştigătorul Survivor România a făcut dezvăluirea în direct. Ce făceau Alex Delea și Elena Chiriac pe ascuns în Republica Dominicană. Sursa Foto: Instagram/@elennaq

Alex Delea a fost prezent la intrarea oficială în cinematografe a filmului „Teambuilding”, mai ales că, acum, câștigătorul de la „Survivor” are o nouă titulatură – cea de actor.

Alex Delea a făcut dezvăluiri despre relația cu Elena Chiriac

Înainte să joace alături de Elena Chiriac în „Haita”, producție regizată de BRomania, Alex Delea intră în pielea propriului personaj, cea de mascul curtenitor.

Întrebat despre relația pe care o are cu Elena Chiriac, Alex Delea i-a spus unui reporter CanCan: „Știi cum e treaba? Eu ți-aș da un răspuns, dar nu știu! Mă, nu știu! Avem o relație foarte bună! E frumoasă, e frumoasă!”

Alex Delea și Elena Chiriac au fost surprinși în ipostaze extrem de apropiate, în repetate rânduri. Întrebat dacă o consideră pe Elena Chiriac doar o prietenă, Delea i-a răspuns: „Îți dai seama că nu am cum să spun că o prietenă de-ale mele e frumoasă! Tu ai prietene frumoase?”

Alex Delea a mai spus și că Elena Chiriac este o persoană matură : „Când stau cu ea, nu simt deloc (n.r. diferența de 6 ani). E foarte matură. Vorbisem zilele trecute cu ea și i-am zis: „Băi, tu ai 20 de ani, eu uitasem!”. Asta e bine, că e mică, dar nu e mică. Stai cu ea, nu se simte. E foarte dezvoltată mintal și fizic și tot!”

Urmăriți B1TV.ro și pe