Alex Velea susține că nu și-ar apăra țara în caz de război: „Pentru ce am muri? Pentru patrie?”

Alex Velea susține că nu și-ar apăra țara în caz de război: „Pentru ce am muri? Pentru patrie?”
Alex Velea susține că nu și-ar apăra țara în caz de război. Foto: Facebook/ Alex Velea.

Alex Velea este una dintre vocile din showbizul românesc care a afirmat că nu și-ar dori să lupte pe front, în eventualitatea unui conflict pe teritoriul țării noastre. Dan Capatos este de aceeași părere cu acesta, susținând că datoria acestuia este de a-și apăra familia, dar nu țara.

De-a lungul timpului, cunoscutul cântăreț s-a declarat un naționalist convins, spunând că nu și-ar părăsi țara pentru că trăiește aici viața pe care și-o dorește. Artistul își crește aici cei doi copii pe care îi are cu Antonia, potrivit viva.ro.

„Pentru ce am muri? Pentru patrie?”

Alex Velea a dezvăluit motivele pentru care nu ar lua arma în mână pentru a-și apăra țara. Acesta e de părere că „patria” nu i-a oferit niciun motiv pentru a o proteja și se declară împotriva violenței.

„Eu urăsc violența, urăsc războaiele. Pentru ce am lupta? Pentru ce am muri? Pentru patrie? Ce îți oferă patria ție? Nu aș vrea să mă duc la război, să fiu nevoit să mă duc la război. Sunt războaie făcute de bătrâni, în care mor tinerii”, a spus el.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alex Velea (@iamvelea)

Capatos împărtășește părerea lui Alex Velea

La rândul său, Dan Capatos și-a exprimat poziția față de lupta pentru țară, spunând că, în caz de război, ar trece granița împreună cu familia sa. Acesta consideră că ar da o lecție politicienilor care „și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani”.

„Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea? La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere. Plecăm, fugim pe unde apucăm. Eu am datoria să-mi apăr copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara! Asta să fie o lecție pentru politicienii care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani!”, a declarat Dan Capatos în emisiunea sa.

Urmăriți B1TV.ro și pe