Andra și Antonia, după conflictul dintre Alex Velea și Antonia: „Calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe”

Andra și Antonia, după conflictul dintre Alex Velea și Antonia: „Calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe”
Andra și Antonia, după conflictul dintre Alex Velea și Antonia. Sursa: Facebook/ Andra & Antonia

Deranjat de atitudinea pe care Cătălin Măruță o are față de familia sa, Alex Velea i-a solicitat acestuia să nu mai vorbească despre relația cu Antonia în „contexte nefavorabile”.

Artistul critică atitudinea gazdei „La Măruță”, spunând că a adoptat un stil „cancanist”, mergând prea departe și „călcând pe cadavre”, de aceea relația dintre cei doi nu va putea fi reparată, potrivit click.ro.

„Și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre”

Invitat la podcastul găzduit de Speak, în vara anului 2021, Alex Velea a povestit despre răcirea relației cu Cătălin Măruță. Acesta s-a arătat deranjat de faptul că nu îi este respectată viața privată, fiind amintit deseori în cadrul rubricii „Sosuri fierbinți” a emisiunii.

Cântărețul a spus că numele său și al soției sale este adus în discuție în aproape fiecare emisiune, însă într-un context nefavorabil, ceea ce devine deranjant. Deși Cătălin Măruță i-a prezentat scuze artistului, Alex Velea spune că este prea târziu pentru o împăcare și că nu agreează abordarea „cancanistă” a omului de televiziune.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță.

S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă, știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit».

Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a declarat  Alex Velea, în podcastul găzduit de Speak, în vara lui 2021.

S-a stricat prietenia dintre Andra și Antonia

Se pare că tensiunile din Cătălin Măruță și Alex Velea au avut efecte și asupra relației dintre Andra și Antonia. Cele două artiste nu își mai vorbesc, după ce Antonia ar fi sunat-o pe Andra cerându-i să intervină pe lângă soțul ei și să-i spună să nu-i mai amintească familia la emisiuni.

Sâmbătă, 12 martie, cele două artiste vor concerta la Arena Națională, în cadrul evenimentului „WE ARE ONE”.

Urmăriți B1TV.ro și pe