Alexandra Stan, la un pas de moarte: „Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori”. Artista a trecut prin clipe teribile

Alexandra Stan, la un pas de moarte: Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori. Artista a trecut prin clipe teribile
Foto: Hepta/Face to Face / Covacs/face to face.

Alexandra Stan este una dintre cele mai excentrice și vulcanice vedete din showbizul autohton. Artista a trecut prin mai multe momente dificile și a avut căderi emoționale. Tânăra spune că a căzut în capcana depresiei și a suferit enorm. Se pară că viața vedetei nu e atât de ușoară și fericită cum cred cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Alexandra Stan, cu nervii la pământ

Cântăreața a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Mihai Morar, că a avut două tentative de suicid. Alexandra voia să-și pună capăt zilelor, pentru că nu mai găsea motive să trăiască.

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune.

Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră. La eveniment era și președintele Elveției de la acea vreme, era o petrecere privată la o stațiune de schi”, a dezvăluit Alexandra Stan.

Alexandra Stan a trecut prin câteva despărțiri dureroase. Femeia știe ce înseamnă să cazi în capcana depresiei. Se pare că artista a reușit să facă fața momentelor dificile și acum savurează fiecare clipă a vieții. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Parker.

Vedeta nu mai face fața emoțiilor

Cântăreața este criticată des pentru ținutele provocatoare pe care le poartă. Urmăritorii îi spun că exagerează și ar fi bine să se îmbrace mai puțin provocator. Se pare că vedeta nu este deranjată de observațiile publicului. Tânăra continuă să epateze și să fie în centul atenției prin metode diferite.

„Îmi doresc să nu mai conteze imaginea și felul în care te prezinți fizic oamenilor, cât contează toată munca depusă. Uită-te câți oameni au fost aici în seara asta! Cred că ar fi mai bine să schimbăm tonul întrebărilor! Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac așa…. da, mă dezbrac la duș, în baie, cum se dezbracă toată lumea!”, a explicat artista pentru Click.

Urmăriți B1TV.ro și pe