Alexandra Stan și Alex Parker s-au despărțit: „Nu mai suntem împreună”

Alexandra Stan și Alex Parker s-au despărțit: „Nu mai suntem împreună”
Alexandra Stan și Alex Parker s-au despărțit. Sursa: Facebook/Alexandra Stan

Alex Parker a vorbit despre despărțirea de Alexandra Stan și despre planurile pe care le are la Eurovision, împreună cu Bastien.

Deși nu mai sunt împreună, artistul spune că a rămas în relații foarte bune cu Alexandra Stan și că Ziua Îndrăgostiților și-o va petrece într-o tabără de muzică, în Grecia, potrivit click.ro.

Alexandra Stan și Alex Parker s-au despărțit

După divorțul de Emanuel Necatu, Alexandra Stan a intrat într-o relație cu cântărețul Alex Parker. Cei doi au cântat împreună piesa „Home Alone”, pretext pentru a petrece mai mult timp împreună.

„Noi suntem prieteni de mulți ani și cu ocazia single-ului nostru, „Home Alone”, am stat destul de mult în studio, am petrecut și mult timp împreună, extra, și suntem acum fiecare pe cont propriu, în studiouri diferite”, a mărturisit Alex Parker.

Artistul mai spune că, deși nu mai sunt într-o relație amoroasă, cei doi au rămas foarte buni prieteni.

Alex Parker, printre cei 10 finaliști de la Eurovision

Alex Parker & Bastien s-au calificat cu piesa „All this love” în finalul selecției naționale Eurovision. Trupa va concura cu artiști precum Andrei Petruș, Minodora și Diana Bucşă, Dora Gaitanovici, Gabriel Basco, Kyrie Mendél, MØISE, Petra, Vanu și WRS.

Cântărețul a spus că s-ar bucura să câștige biletul către scena Eurovision Song Contest de la Torino.

„Mă voi bucura de acestă promovare, pentru că este un concurs foarte mișto. Trebuia să lansăm piesă și uită-ne la Eurovision”, a spus artistul.

Finala națională Eurovision va avea loc pe 5 martie 2022.

Urmăriți B1TV.ro și pe