Alexandra Stan, mărturisiri despre divorțul de Emanuel Necatu. Adevăratul motiv pentru care s-au despărțit (GALERIE FOTO)

Foto: Alexandra Stan / Facebook

Alexandru Stan a susținut că a rămas aceeași persoană de dinainte de divorț. Nici nu se putea altfel, căci a fost căsătorită doar cinci luni, așa că nu a avut timp să simtă pe deplin statutul de femeie măritată. Artista a mai mărturisit că abia după separarea de Emanuel Necatu și-a dat seama care a fost adevăratul motiv al divorțului.

Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI.

Alexandra Stan, despre divorțul de Emanuel Necatu

Alexandra Stan a spus, pentru VIVA!, că după ce a divorțat și-a dat seama cât de diferită era de fostul soț. Are, totuși, numai cuvinte de laudă pentru el.

Citește și: Ideea unică în lume a lui Dan Negru, după ce Revelionul Antenei 1 a fost depăşit la audiență de Pro TV: Am propus o utopie, dincolo de orgolii și bani (VIDEO)

Într-un interviu la scurt timp după divorț, artista menționase că acestuia i-ar fi plăcut alcoolul, viciu pe care ea nu l-a putut trece cu vederea.

„Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună”, a spus Alexandra Stan, pentru VIVA!.

Cum se simte Alexandru Stan după divorț

Cântăreața a mai spus că familia i-a fost alături și că ea nu e diferită după divorț. Acum, ea se simte o femeie liberă.

„Sincer, nici nu am apucat să simt statutul de femeie căsătorită, așa că nu pun mult accent pe faptul că sunt divorțată. E doar un cuvânt. Eu sunt aceeași persoană de dinainte de căsătorie: independentă, nonconformistă, care iubește iubirea și care își dorește lumina în viața ei”, a mai spus Alexandra Stan.

Acum, artista e într-o nouă relație.

Urmăriți B1TV.ro și pe