Alexandra Stan se iubește cu un producător român. Cine l-a înlocuit pe Emanuel Necatu

Alexandra Stan nu mai e singură. Cine i-a furat inima? Foto: Alexandra Stan/Facebook.

Alexandra Stan este una dintre cele mai dezinhibate vedete. Artista epatează și iese în evidență de la prima vedere. Viața amoroasă a cântăreței e la fel de neastâmpărată ca personalitatea ei.

Alexandra Stan nu mai suspină după fostul  soț

În 2021, Alexandra Stan a reușit să facă cunoștință cu un bărbat, să se căsătorească, dar și să divorțeze după cinci luni. Se pare că tânăra și-a refăcut viața personală și este fericită alături de Alex Parker, un producător român. Acesta este cunoscut publicului larg după melodia „Tropical Sun, înregistrată în colaborare cu Marius Moga. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Marina Almășan a dezvăluit ultima dorință a lui Victor Socaciu. Unde va fi înmormântat celebrul artist

Vedetele au lansat, recent, o piesă pe care au interpretat-o la unison. Cei doi au cântat imnul Crăciunului „Home Alone”.  Sunt multe voci care spun că cei doi formează un cuplu și vor să țină relația lor în secret.

Alexandra Stan a fost înșelată de ex-parteneri

Alexandra Stan a avut mai multe relații eșuate. Unul dintre iubiții ei fiind chiar Dorian Popa. Potrivit interpretei, vloggherul a fost primul iubit care i-a oferit lecții de viață și i-a demonstrat că bărbații pot fi infideli. Vedetele s-au cunoscut în adolescență, dar s-au despărțit.

„Da, a fost primul meu iubit, dar chiar m-a înșelat. M-a înșelat cu o fată, Corina, de la noi din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a înșelat, dar el nu mai recunoaște acum chestia asta”, a dezvăluit Alexandra Stan pentru Denise Rifai.

Alexandra Stan a mai avut o relație amoroasă cu Emanuel Necatu. Cei doi s-au căsătorit în secret și nu prea au afișat sentimentele calde în public. Însă, viața de familie s-a încheiat, iar cei doi au divorțat.

„În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvârșit în dragoste”, scria, acum ceva timp, Emanuel Necatu.

Urmăriți B1TV.ro și pe