Alexandra Stan şi-a lăsat soţul cu ochii în soare. S-a întâmplat la numai 5 luni de la nuntă

Cântăreața Alexandra Stan / Foto: Facebook / Alexandra Stan

Zvonurile privind o posibilă despărțite între Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu, au apărut în presă în ultimele săptămâni. Inițial, ele au fost negate, dar în urmă cu puțin timp, soțul artistei a anunțat despărțirea, la doar cinci luni de la nunta secretă.

În luna iunie, venea veste că Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit în mare secret, la Câmpulung. Fanii au fost luați prin surprindere în acel moment, în special pentru că vedeta își ținuse viața personală departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care nimeni nu se aștepta la o cununie, în condițiile în care nu se știau prea mute detalii nici despre un posibil iubit.

Alexandra Stan și-a părăsit soțul la doar cinci luni de la nuntă

În ultimul timp, în spațiul public, au apărut tot mai multe zvonuri cu privire la problemele din căsnicie pe care le întâmpină Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu.

Artista a fost surprinsă în mai multe rânduri fără verighetă, iar într-un interviu pentru Viva a ținut să precizeze că nu este obligată să se scuze sau să se justifice în fața publicului ori de câte ori nu poartă bijuteria ce reprezenta căsătoria ei cu Necatu.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verigheta. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”, spunea Alexandra Stan, pentru Viva.

Emanuel Necatu a confirmat despărțirea

Deși zvonurile privind problemele din căsnicie au fost inițial negate de cuplu, în urmă cu puțin timp soțul vedetei a confirmat despărțirea.

Emanuel Necatu a vorbit despre curaj și teamă în dragoste și mai ales despre efectele pe care le are frica atunci când iubești, iar astfel el pare să fi confirmat faptul că lucrurile și problemele din mariaj sunt unele extrem de serioase.

În dragoste nu există frică, ci dragoste desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”, a scris Emanuel Necatu, potrivit Cancan.ro.

Despărțirea ar veni astfel la doar cinci luni de la căsătorie. Slexandra Stan și Emanuel Necatu și-au unit destinele în luna iunie, la Câmpulung, județul Argeș, îmbrăcați în costume naționale.

Emanuel Necatu a mai recurs la un gest ce dă de gol separarea de cântăreață. Bărbatul a șters toate fotografiile cu Alexandra Stan pe care le avea postate pe rețelele sociale. Inițial, el a mai păstrat o singură imagine, dar la scurt timp după postarea mesajului a fost ștearsă și ultima imagine.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu ar fi fost prieteni buni înainte să se îndrăgostească și să ajungă în fața altarului. În 2020, cântăreața a încheiat o altă relație, iar despărțirea de la acel moment i-ar fi provocat extrem de multă suferință.

În martie anul acesta, cântăreața îi uluia pe fani cu declarațiile ce anunțatu că iubește atât bărbații, dar și femeile și că nu mai este o femeie geloasă, așa cum proceda în trecut. Pentru moment, nu este cunoscut motivul posibilei despărțiri de soțul Emanuel Necatu.

Ultima oră
17:23 - Cristian Diaconescu: România rămâne pe ultima treaptă de rating recomandat investițiilor. Agențiile Moody` și Standard & Poor`s nu laudă Guvernul, iar ratingul stabil nu se datorează unor politici deștepte
16:57 - Dacian Cioloș, fără o strategie anti-pandemie, deși continuă să invoce criza sanitară pentru a obține voturi / Ministerul Sănătății a fost la USR în fosta coaliție, însă mandatele au fost marcate de controverse
16:31 - Cine e Anastasia Chirillovskaia, de la SuperStar (Pro TV). Carla`s Dreams a spus că este cea mai bună voce pe care a auzit-o în vreun concurs, vreodată!
16:14 - Ioana Constantin (PMP): Frig și sărăcie. Românii nu trăiesc mai bine, ci încearcă să supraviețuiască de la o zi la alta
15:45 - Raed Arafat: Trebuie crescută capacitatea ATI pentru a elibera pacienţii din unităţile de Primiri Urgenţe
15:19 - Nelu Tătaru, previziuni sumbre: Nici măcar n-am ajuns în vârful valului 4. Rata de infectare nu va scădea fără restricții dure
15:04 - Sortiment de maioneză, contaminat cu oxid de etilenă, retras de la vânzare. Cumpărătorii își primesc banii înapoi
14:39 - Marcel Ciolacu, reacție la discursul despre creșterea economică al lui Cîțu: Frig, foame, sărăcie! Reformele ne-au adus înainte de Revoluție
13:54 - 261 de orașe și municipii în scenariul roșu, dintre care 47 au rata de infectare COVID-19 de peste 10 la mie. 212 localități din 1705, în aceeași situație
13:24 - Bilanț COVID: 15.239 de cazuri noi la nivel național. 1,739 de persoane, spitalizate pe secțiile ATI și niciun pat liber