Alexandra Ungureanu se pregătește să devină mămică: „Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic””

Alexandra Ungureanu se pregătește să devină mămică: Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic
Foto: captura video.

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai de succes artiste din showbizul autohton. Tânăra a reușit să-și construiască o carieră de invidiat și se bucură de faimă. Cântăreața este mai discretă atunci când vine vorba despre viața personală.

Alexandra Ungureanu, pregătită pentru pasul cel mare

Vedeta nu este obișnuită să vorbească despre aventurile amoroase, însă a aceasta a făcut o excepție și a dezvăluit că planifică să devină mămică.

„Să știi că e un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o chestie pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior și niște sentimente pe care nu le-am mai simțit până acum.

Deci, probabil că e momentul. Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”, a mărturisit Alexandra Ungureanu în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

Alexandra Ungureanu a trecut prin clipe teribile

Alexandra Ungureanu a mărturisit, recent, în cadrul unui interviu susținut pe YouTube că i-a fost extrem de greu la începutul carierei. Vedeta avea dubii dacă va reuși să intre în showbizul românesc și a suferit din cauza anxietății.

Artista a fost complexată de felul în care arată și nu se considera o femeie frumoasă. Aceasta a suferit mult și din cauza remarcilor lui Marius Moga. Cuvintele interpretului au afectat-o grav.

„Pe vremea aceea făceam foarte mult backing vocals, eram implicată într-o mulțime de proiecte. Dar nu eram front. Și Moga spunea: așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult. Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea.

Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, dar eu știam că nu sunt 90-60-90. Eu eram o adolescentă timidă, cu urme de acnee pe față, nu aveam bani să mă duc la saloane. Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic”, a povestit Alexandra Ungureanu, citată de unica.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni