Motivul pentru care Alexia Eram nu vrea să se mărite cu Mario Fresh: „Nu mă mai întrebați de căsătorie și copil” (FOTO)

Motivul pentru care Alexia Eram nu vrea să se mărite cu Mario Fresh: „Nu mă mai întrebați de căsătorie și copil” (FOTO)
Alexia Eram este o fată pe picioarele sale, câștigându-și singură banii. Fiica Andreei Esca este independentă financiar și își își câștigă singură banii de aproximativ doi ani, acum însă Alexia a dezvăluit și pe ce își cheltuie sume semnificative din bani. Foto: Instagram @alexiaeram

Alexia Eram (21 de ani) a împlinit în această vară șase ani de relație cu iubitul ei, Mario Fresh, și este foarte fericită, însă a recunoscut că nu se grăbește să ajungă în fața altarului, transmite Ciao.ro.

Alexia Eram: „Nu mă mai întrebați de căsătorie și copil pentru că suntem foarte tineri!”

Tânara spune că relația sa cu Mario Fresh este „foarte bună, ca întotdeauna”. Pe de altă parte, întrebată dacă se îndreaptă spre o căsătorie, ea a răspuns: „Nu mă mai întrebați de căsătorie și copil pentru că suntem foarte tineri! Când o să se întâmple, o să se întâmple!”.

View this post on Instagram

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Alexia Eram a vorbit și despre planurile de viitor, acum că a absolvit facultatea în Marea Britanie.

„Mai departe o să continui  cu proiectele pe care le am, cu influencereala, ca să zic așa. Probabil o să fac și altceva, nu știu, încă mă gândesc. Cu siguranță o să deschid ceva. Iar legat de învățătură, probabil o să fac un curs sau un master. Cel mai probabil în Italia sau la Paris”, a spus fiica Andreei Esca.

Ea fost întrebată și despre dietă, o dietă pe care spune totuși că nu o mai respectă ca vara trecută.

„Sincer, vara aceasta nu mă țin de dietă ca vara trecută. Încerc în cursul săptămânii să mănânc cât de corect se poate, și în weekend mai lejer… Fac sport, mănânc echilibrat și sănătos măcar în timpul săptămânii. Pentru că știu că în weekend vara mergem la mare și nu prea putem să ne ținem neapărat de o dietă și cam atât. Și masaje!”, a povestit Alexia Eram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră