Amalia Năstase a spus care este alimentul la care a renunțat pentru a se menține. Fosta soție a lui Ilie Năstase a slăbit colosal, apoi a pus înapoi câteva kilograme, iar acum reușește să se mențină.
Amalia Năstase a renunțat definitiv la pâinea albă, iar când are poftă mănâncă dulciuri și fast-food. „Pâinea albă chiar e dazastru mondial”, susține vedeta.
„Am renunțat să mai fac din numărul de kilograme un țel de a trăi în viață. Și am început să mă ocup de ce îmi place mie să fac în viață.
Evident, nici nu mă îndop, dar nici nu mai stau să număr cântarul. Mănânc fără pâine, dar când am chef mănânc și dulciuri. Am fost la Paris și am mâncat și croissante. În America mănânc cupcakes.
În decembrie am fost la un congres de anti-aging. Când plec undeva și e mâncare bună, mănânc chiar și fast food, dar când stau acasă pot să mănânc piept de curcan cu salată”, povestește Amalia Năstase pentru Unica.ro.
„Am fost la Congres cu Dr. Ioana Berciu, care e medic de medicină funcțională. Dacă te trezești obosit, după ce ai dormit o noapte întreagă, asta înseamnă că nu funcționezi cum trebuie.
Nu contează neapărat numărul de kilograme, dar trebuie să vezi ce nu merge, care sunt dezechilibrele. De exemplu, dacă ai tiroidă, te umfli, poți să mănânci doar salată și să nu slăbești atât de repede cum ar slăbi altcineva.
Medicina funcțională te face să funcționezi. M-a ajutat foarte mult că sunt tot timpul în legătură cu un medic nutriționist și de medicină funcțională, știu ce se întâmplă cu corpul meu și cu vârsta”, mai spune vedeta pentru sursa mai sus menționată.