Ana Maria Mocanu, infectată cu noul coronavirus. Boala se manifestă ciudat: „Am simțit niște mâncărimi foarte puternice”

Ana Maria Mocanu, infectată cu noul coronavirus. Boala se manifestă ciudat: Am simțit niște mâncărimi foarte puternice
Ana Maria Mocanu trece printr-o perioadă complicată

Ana Maria Mocanu trece printr-o perioadă extrem de complicată. Sănătatea vedetei este în pericol. Nu se știe când se va vindeca.

Care e motivul suferinței

Ana Maria Mocanu s-a infectat cu noul coronavirus. Tânăra se confruntă cu forma agresivă a Covidului-19. Sexy șatena are nevoie de ajutorul specialiștilor.

Acum două săptămâni, bloggherița a aflat că este confirmată pozitiv la SARS-CoV-2. Aceasta spera să aibă o formă mai ușoară a virusului și să se vindece în câteva zile. Însă, boala s-a manifestat ciudat.

Boala s-a manifestat ciudat

Vedeta s-a confruntat cu mai multe simptome atipice Covidului-19. Medicii au avut nevoie de mai mult timp ca să înțeleagă ce se întâmplă în organismul acesteia.

”Eu sunt și mai sensibilă. M-am speriat. Am rămas fără voce, o durere foarte mare de cap, nu mai aveam gust și miros, mă durea foarte tare ochiul drept și mâna stângă, nu puteam să mă ridic din pat”, a precizat Ana Maria pentru Antena Stars.

Peste zece zile, vedeta s-a confruntat cu mâncărimi puternice. I se înroșise pielea. Ana Maria avea senzații de arsură și se scărpina până la sânge.